• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

25 november 2015

Det är långt mellan inläggen nu. Vi finns kvar i Nganga Lingolo, men några personer finns på plats i Vounda. De skall närmast göra klar boskapshagen för att släppa in de ca 10 kor vi har. Några ska gå med djuren i betsel från Loukakou till Vounda. Det är en sträcka på ung tre mil. Det fjärde huset färdigställs nu av en grupp från Loukakou.

Alhphonsine ska försöka åka med lastbil till Loukakou den första december och kolla läget. Just nu är det regntid och vägarna i distriktet är i det närmaste ofarbara, men stora lastbilar tar sig fram.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *