• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Mitsubishi

Alphonsine äger nu denna bil. Hon har fått den av sonen Elbe. Det är en över 20 år gammal Mitsubishi-modell. Den är helt nödvändig för att vi ska kunna sköta projektet Maman Ulla i Vounda. Alpha åkte i februari 2015 till Vounda för att övervaka arbetet i Vounda. Bilen gick sönder där och har nu i oktober 2015 reparerats. Det har kostat oss så där 20000 SEK. Bilen ingår inte iMaman Ulla, utan alla reparationer och underhåll betalas av oss. Det innebär att vi inte kan personligen betala till projektet Maman Ulla så mycket som vi skulle vilja. När vi använder bilen för resa till Vounda räknar vi det som kostnader i projektet.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *