• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Odlingsplaner

Vi har haft kontakt med den lokala jordbruksbanken. Vi är för sent ute för att kunna plantera majs. Det skulle ha gjorts före den 15e september. Vi har inte kunnat resa ut för att komma igång. Vår bil står fortfarande för reparation och vi måste vara på plats för att se till, att det vi vill händer. Istället ska vi plantera jordnötter nu och i andra cykeln januari/februari plantera majsen. Jordnötter berikar jorden för majsen. Vi får se hur vi lyckas. Den 25 oktober är det val om en ny konstitution ska antas innan valet av president sker 2016. Vi kan inte åka före den 25e. Bilen måste också bli klar.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *