• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Planering nytt besök Vounda

Vi hade vid vårt senaste besök i Vounda bestämt att återvända den 18 september för att äntligen slutbetala och avgränsa vår mark. Men som ofta här har vi måst ändra planerna. Vår jeep som är under reparation är ännu ej klar, varför vi skjuter på avfärden en vecka. Markägaren är dessutom i Brazzaville på en utbildning, som genomförs inom ramen för ett projekt som Caritas Congo, Triangle GH, en utvecklingsförening i Frankrike har till slutet av 2016. De stöds av Europeiska Unionen.  Vi ingår också och ska få utsäde. De har bildat en jordbruksbank i Kindamba som stöder jordbrukare i området.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *