• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Vounda augusti 2015

Vi har besökt Vounda och stannat i två veckor. En mer utförlig rapport kommer.

Vi har besökt de aktiviteter som är på gång. Det finns en bananplantering, Feli har en grönsaksodling klar, med bl a odling av Gombo och det blir förmodligen maniok senare. Ett fält med majs ska röjas och en grupp ”Vounda Developpement” har engagerats. Boskapsparken vilar i väntan på att konstruktion av den inre parken ska bli färdig. Två övernattningshus finns klara och kan användas. Ett tredje hus är under byggnad och ska snart vara klart.

IMG_6920

(Visited 19 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *