• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Sammanfattning jan-15

Vi planerade att åka till Vounda i början på januari. Men Magloire, som är väldigt betydelsefull för projektet, har en bror som dog 12e. Han blev 46 år. Allt försenades då två veckor. Innan dess var markägarens son sjuk i Brazzaville och hans mor vad där i någon månad. Hon måste finnas på plats i Vounda för att vi ska kunna betala marken.

Feli, ansvarig i Vounda, reste den 19 januari för att fortsätta och följa arbetet där. En och kanske två ungdomar reser nu tisdag 20 för att finnas på plats i ett par månader för att arbeta med projektet. Dessutom finns en grupp på åtta personer som är engagerade för arbetet. Mycket inköp av mat och materiel sker i Brazzaville för detta. Vi har nu tillgång till ett hus, alldeles i närheten av vår jord, där vi och ungdomarna kan bo

Vår jeep står fortfarande i Kindamba. Den ska bogseras hit och repareras, eftersom vi ska använda den i Vounda. Men när ska vi då åka? Nu ser jag att det kan bli av andra veckan i februari. Men det enda jag är säker på är att vi kommer att tillbringa stor del av februari och kanske början mars i Vounda.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *