• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Träd

Igår på julafton fick Alphonsine reda på att någon har fält träd på vår mark och sågat till plankor. Dessa väntar nu på att transporteras till Brazzaville och säljas. Fult! Men så kan det gå när man inte är på plats. Nu försöker vi ordna, att när plankorna kommer till Brazzaville, polisen finns på plats och räddar tjuvgodset. Det är så att om man fäller ett träd ska man plantera ett nytt, men många följer förstås inte det. Vi har tänkt göra plank till det övernattningshus vi ska bygga. En snickare är på plats och ska tillverka plankor. Hoppas han inte behöver det utan att vi kan använda de plankor någon vill sälja i Brazza.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *