• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Situationen i Kindamba

Jag har varit utan internetuppkoppling i tre månader, men nu har jag satellit-kontakt igen. Dyrt, men jag behöver den.

I Vounda och Kindamba är läget oförändrat. invånarna i Vounda, där marken finns, har flytt till större byar. Alla tror dock att läget ska bli bättre. Det planeras för val till senat,parlament och kommuner i juli i år.

Vi har börjat en tvåltillverkning i Nganga Lingolo för att kunna utbilda människor i Vounda i detta. Vi har genomfört två satser och provar oss fram till vilken storlek vi ska göra tvålarna, vad de ska dofta och vilken färg som passar bäst. Grunden är palmolja, som vi köper från småodlare i landet.

Jag åter kommer med mer info.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *