• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Vounda

Alphonsine har ganska tät kontakt per telefon med de engagerade i Vounda. Nu har vi faat besked att oron tilltagit. De som bott i vaar by och alla andra byar har flytt till Loukakou eller in till centralorten Kindamba. De törs inte stanna kvar, och vi kan ju heller inte aaka dit. I Loukako finns nu Dina och hans familj. Byn ligger 12 km fraan oss i Vounda och 12 km fraan centralorten Kindamba. Det är besvärligt för dem. Vi har ett antal kor kvar hos oss. Dina och Mazero ska gaa till boskapen en gaang per vecka. Inga odlingsaktiviteter förekommer i omraadet.

Men när kan det bli lugnt? Vi vet inte, läget är komplicerat och det kan ta sin tid. Vi hoppas!

(Visited 16 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *