• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Inbrott i Vounda

Alphonsine har flitig telefonkontakt med några som bor i byn ungefär 20 minuters promenad från oss i Vounda. Igår den 25/10 kunde de meddela att ett beväpnat gäng ninjas – de här milisgrupperna som ställer till besvär i Pool – passerat. I deras by finns militär, men hos oss och våra hus kunde de gå in ta kaffe, socker och annat som går att äta. Det är lite oroande förstås. Det var bra att ingen av oss fanns på plats. Men om man jämför med vad som skett på andra platser är ändå detta bagatellartat. Men det visar hur osäker situationen är i området.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *