• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Oro i Pool

Genom tidningar och radio (Rfi) får vi besked att det nu är ca 5 000 människor på flykt i Pool, som består av 13 distrikt, varav Kindamba är ett. 2 000 finns i provinshuvudstaden Kinkala och 500 i Kindamba. Vi har haft 2 ungdomar från Vounda hos oss. Igår kunde de åka hem. De kollar läget och meddelar om och när vi kan komma. Staten har arresterat en misstänkt ledare och skickar in sina militärer för att söka. Humanitär hjälp skickas också. Omkring Kindamba är det lugnt. Vi avvaktar utvecklingen.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *