• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Kooperativet

Kooperativets stadgar och interna reglemente har lämnats till den jordbruksansvarige i Kindamba för att kooperativet ska registreras hos myndigheterna. Det är först den jordbruksansvarie, Romain, som ska registrera det, sedan ska souprefect i Kindamba signera. Därefter ska det registreras i Kinkala, provinshuvudstaden. Hur lång tid detta kan ta vet jag inte.När kooperativet registrerats ska vi begära att jorden, 243 hektar tas in i Kongos jordbruksregister och att kooperativet därefter äger marken.Det prioriterar vi nu.Vi har nu också fört över 13 kor till vår park i Vounda. Två personer sköter om djuren.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *