• JORDBRUKSPORJEKTET MAMAN ULLA

    Upptill finns meny med sidor av längsiktig karaktär. Nedan finns akutella inlägg i tidsordning. De är ordnade i kategorier till vänster.

Agenda 2030

FN:s har antagit Agenda 2030, som är ett avtal om 17 nya globala hållbara mål, som kommer att påverka alla länder. Dessa mål ska ses som en helhet, betonas det. De syftar till att utrota fattigdom och hunger i världen.

Det kongolesiska kooperativet Maman Ulla äger ett jordbruksprojekt i ett fattigt isolerat landsbygdsområde i Kongo Brazzaville. Projektet ska bidra till flera positiva effekter relaterade till de 17 globala målen. Det är ju i mycket liten skala, men många små bidrag ger genomslag.

LÄS MER

(Visited 23 times, 1 visits today)
Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *